Kaynak Tavsiyeleri

2021 YKS Sayısal Kitap Önerileri (TÜRKİYE 1.SİNDEN KAYNAK ÖNERİLERİ)

2021 YKS sayısal kitap önerilerinde siz öğrencilere rehberlik edecek, net sayınızı arttırarak size seviye atlatacak kaynaklardan bahsedeceğiz.

En İyi 2021 YKS Sayısal Kitap Önerileri

Üniversite sınavı sürecinde doğru kaynaklara yatırım yapmak çok önemlidir. Başarılı kaynaklarla ilerlemek ve çözülen kaynakları anlayarak bitirmek bu işin her zaman temelini oluşturur. İyi bir kaynağa zaman harcayan öğrenciyle aynı zamanı kötü bir kaynağa harcayan öğrenci arasında ciddi miktarda seviye farkı olacaktır. Bu fark da yapılan denemelerdeki netlere, günü geldiğinde de sınav sonuçlarına yansır.

  • Sizin için araştırdığımız indirimli kitapları satın almak için TIKLAYINIZ

2021 YKS sayısal kitap önerileri yazımızda sizlere üzerine zaman harcadığınıza değecek önemli kaynakları listeleyeceğiz. Bu kaynaklar dışındaki diğer kaynakların yetersiz ya da zaman kaybı olduğunu iddia etmiyoruz, ancak vereceğimiz kaynakların size büyük katkı sağlayacak gayet iyi ve yeterli içerikler olduğuna emin olabilirsiniz.

Matematik

Matematik dersi için sizlere Acil Matematik Yayınları, Birey B, Üç Dört Beş Yayınları ve Karekök’ün kaynaklarını tavsiye ediyoruz. Bu kaynaklar halihazırda eşit ağırlık öğrencilerinin de kullanabileceği dolu dolu kaynaklardır. Karekök haricindeki diğer yayınlar ÖSYM soru tiplemesine benzer içerikler çıkartırken, Karekök öğrencileri zorlamaya yönelik içerikler çıkartır. Bu bağlamda Karekök’ün geometri ve cebir odaklı soru bankalarına kendinizi hazır hissettiğinizde göz atmalısınız. Konu anlatımı için de Karekök’ün konu konu ayrılmış olan fasiküllerini tavsiye ediyoruz.

Biyoloji

2021 YKS sayısal kitap önerilerinde biyoloji için Palme ve ÇAP Yayınları’nı öneriyoruz. İki yayının da hem konu anlatımı hem de soru bankası kaynakları gayet yeterlidir. Palme’nin soru bankasında çözdüğünüz konuyla alakalı olarak yan sütunda verilen çeşitli bilgiler size yardımcı olurken, ÇAP Yayınları’nın fasikül konu anlatımları da son derece açıklayıcıdır.

Kimya

Kimya içinse Palme ve FDD Yayınları’na göz atabilirsiniz. İki yayınevinin de soru bankası ve konu anlatımı kaynakları sizi ileriye taşıyacak sorular barındırır. Özellikle Palme’nin, her soru bankasında yaptığı gibi, soru bankalarının yan sayfalarında verdiği ufak bilgiler hem konunun aklınızda kalıcı olmasını hem de bilemediğiniz soruların cevabını daha rahat öğrenmenizi sağlar.

Organik Kimya içinse bahsi geçen bu kaynaklara ek olarak Sıradışı Analiz’in tam çözümlü soru bankasını tavsiye ediyoruz. Oldukça büyük olan bu kaynakta sorulmuş olan her sorunun detaylı ve açıklayıcı cevabı bulunmaktadır. Verilen testleri bitirme ve test sonunda da cevapları okuma metoduyla organik kimya konularını en iyi şekilde öğrenebilirsiniz.

Fizik

Fizik için Karekök Yayınları ve Palme’nin kaynaklarına göz atabilirsiniz. İşin konu anlatımı ve soru bankası tarafında Palme, zor ve pekiştirici sorular tarafındaysa Karekök size büyük fayda sağlayacaktır.

Dil ve Anlatım

Yayın Denizi ya da Limit Yayınları’nın el kitaplarıyla konu açığınızı kapatabilir, gene aynı yayınevlerinin soru bankalarıyla da pekiştirme yapabilirsiniz. Uzun soruları daha iyi anlamak, daha iyi çözebilmek ve hızlanmak için de paragraf soru bankalarına göz atmayı unutmayın.

2021 Yılı En Çok Satılan YKS Kitapları

[show_products category=”1529″ products_limit=”8″]

Daha fazla Kaynak Tavsiyesi için TIKLAYIN



İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu