Bilgi

2021 Üniversite Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları (PDF Versiyon)

Merhaba, gelen birçok mail üzerine Üniversite taban puanları ve sıralamalarıpdf formatına çevirdik. Artık sizde yazdırılabilir belge olarak bilgisayarınızda ve/veya telefonunuzda çevrimdışı olarak açabilir ve yazıcıdan çıktı alabilirsiniz. 2020 yılı en son yapılan yks taban puanlarına ait olan bu pdf ler 2021 Yılı YKS ye girecek olan arkadaşlarımız için bir rehber niteliğinde olacak.

Aşağıda yer alan linklere tıklayarak istediğiniz üniversitenin taban puanlarına ve başarı sıralamalarına pdf olarak ulaşabilirsiniz.

Bilgilendirme: Aşağıda yer alan tabloda puanları ve başarı sıralamalarını bulacaksınız. “Oluşmadı” veya “Tercih Edilmedi” yazılan yerde kontenjanının dolmadıgını ifade etmek için yazdık. Örnek vermek gerekirse 50 kişilik kontenjan dolmadığı için ÖSYM herhangi bir sıralama ve/veya taban puan tahmini oluşturmadı. İsteyen herkes baraj puanı yoksa bu bölümü tercih edip yerleşebilme şansına sahip. Tabloda (–) şeklinde olan yerleri ise hiçbir adayın tercih etmediği şeklinde yorumlayabiliriz.

NOT: LÜTFEN TERCIH YAPMADAN ÖNCE KILAVUZU DİKKATLİCE KONTROL EDİNİZ. SİTEMİZDEKİ VERİLER (https://www.puanlar.net) BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. TERCİHLERİNİZİ KESİNLEŞTİRMEDEN ÖNCE LÜTFEN ÖSYM VERİLERİNİ VE YOKATLAS VERİLERİNİ KONTROL EDİNİZ. Yökatlas verileri için TIKLAYINIZ.

2021 Üniversite ve Taban Puanları (Web Versiyon)

2021 Üniversite ve Taban Puanları (PDF Versiyon-indir)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu