Haberler

2020-KPSS Ortaöğretim Sonuçları Açıklandı

22 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilen 2020-KPSS Ortaöğretim değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 24 Aralık 2020 tarihinde saat 11.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

2020-KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-KPSS Ortaöğretim Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı

22 Kasım 2020 tarihinde uygulanan 2020-KPSS Ortaöğretim Sınavı adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 24 Aralık 2020 tarihinde saat 11.45’ten itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır.

Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra ilgili sınavı ve “Cevap Kâğıdı Görüntüleme” ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kâğıdı görüntüsünü, cevap kâğıdına yaptıkları işaretlemeleri, bu işaretlemelerin optik okuyucularla okunması sonucu elde edilen aday cevaplarını ve soruların doğru cevaplarını görebileceklerdir. Ayrıca adaylar, aday cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebileceklerdir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir.  İlgili sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilmektedir.

2020 KPSS ortaöğretim kadroları ve taban puanları

KPSS ORTAÖĞRETİM ATAMA PUANLARI

KPSS/2020 ORTAÖĞRETİM TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

İlk ve Acil Yardım

En Düşük Atama Puanı: 77.35

Anestezi

En Düşük Atama Puanı: 81.82

Çevre Sağlığı

En Düşük Atama Puanı: 75.64

Harita Tapu Kadastro

En Düşük Atama Puanı: 83.06

Diş Protez

En Düşük Atama Puanı: 81.64

İlk ve Acil Yardım

En Düşük Atama Puanı: 77.35

Anestezi

En Düşük Atama Puanı: 81.82

Çevre Sağlığı

En Düşük Atama Puanı: 75.64

Harita Tapu Kadastro

En Düşük Atama Puanı: 83.06

Diş Protez

En Düşük Atama Puanı: 81.64

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haberler

2018-KPSS Ortaöğretim Sonuçları Açıklandı

7 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilen 2018-KPSS Ortaöğretim değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 08 Kasım 2018 tarihinde saat 14.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

KPSS Açıkladı, Peki puanımla hangi kadrolara yerleşebilirim diye soracak olursanız. tüm detaylar aşağıdaki linkte mevcuttur.

KPSS Atamaları ve Taban Puanları için TIKLAYIN

KPSS Sınav Konuları için TIKLAYIN

KPSS Puan Hesaplaması için TIKLAYIN

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu